ŠTO TO DAVID BECKHAM IMA NA NOGAMA? / Supruga Victoria objavila fotku koja je ostavila obožavatelje u blagom šoku

Image
Foto: Instagram

'Ja mislim da ih je obukao greškom'

10.11.2020.
12:00
Instagram
VOYO logo

Slavni bivši engleski nogometaš David Becham ostavio je obožavatelje u blagom šoku, nakon što je na Instagramu osvanula fotografija na kojoj na nogama ima neobične čizme uz elegantnu kombinaciju.

'Dobro, zašto ima baš takve čizme?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je reći da je ovog puta njegov styling izazvao pozornost javnosti. Inače, fotografiju koja je privukla pažnju objavila je njegova supruga Victoria Beckham.

Za napomenuti kako nema onoga tko se nije zapitao zašto je Becham obukao baš takve čizme...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro, zašto ima baš takve čizme?", "Ja mislim da ih je obukao greškom", "David, Victoria, hvala vam na smislu za humor s ovim čizmama", samo su neki od brojnih komentara na Instagram profilu Victorije Bechma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, David Becham je otkrio na svom Instagram profilu kako ih je njegova supruga slikala trenutak prije nego ih je zamijenio. Naime, kako je to sam otkrio, David je htio pružiti potporu britanskim ratnim veteranima za Dan sjećanja na žrtve prvog svjetskog rata...

Obukao ih je kako bi pružio potporu veteranima za Dan sjećanja

"Ovaj tjedan upoznao sam nevjerojatne umirovljenike - britanske veterane iz Chelseaja. Bio sam tako sretan što smo ih mogli posjetiti u ovim posebno teškim vremenima za starije ljude i za sve dobrotvorne organizacije. Dok toliko nas danas provodi vrijeme zatvoreni u svojim kućama, prisjećamo se onih koji su toliko dali za našu slobodu. To je prilika da razgovaramo sa svojom djecom o tome zašto obilježavamo Dan sjećanja, onako kako me moj djed naučio zašto nosimo mak na grudima. Umirovljenici su tužni što ove godine ne mogu izlaziti i prodavati mak kao i obično, zato vas molim vas podržite ih i donirate putem interneta ako možete @royalbritishlegion @royalhospitalchelsea", stoji u Bechamovoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo