[FOTO] SUPER JE IMATI RONALDA ZA DEČKA: / Srušit će vas kada vidite koliko Cristiano daje džeparca svojoj lijepoj zaručnici

Image
Foto: Instagram

Čini se na prvu puno, ali kada se u obzir uzme činjenica da Ronaldo godišnje uprihodi 30-ak milijuna eura, onda je ta cifra "kikiriki"

18.2.2020.
17:25
Instagram
VOYO logo

Nije loše biti Cristianova zaručnica... Naime, britanski tabloid The Sun tvrdi kako portugalski nogometni virtuoz svojoj zaručnici Georgini Rodriguez daje čak sto tisuća eura džeparca mjesečno i to samo za potrebe njezinog "lifestyla". Čini se na prvu puno, ali kada se u obzir uzme činjenica da Ronaldo godišnje uprihodi 30-ak milijuna eura, onda je ta cifra "kikiriki".

Dobro, nije sada da bi Georgina bila sirotinja da nema Ronalda, jer ona sama od samo jedne promotivne objave na Instagramu zaradi oko osam tisuća eura, a to joj omogućava golem broj pratitelja, ima ih čak 16.5 milijuna eura. Isto tako, nije baš da Ronaldo jedini troši u njihovoj vezi, tako je Georgina nedavno za rođendan svom zaručniku kupila skupocjeni Mercedes G-Wagon vrijedan gotovo sto tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo