[FOTO] OBOŽAVATELJE IZLUDILA RONALDOVA POSLJEDNJA OBJAVA: / Nitko pojma nema u čemu to Cristiano i lijepa Georgina sjede

Image
Foto: Twitter

Neki misle da su se slikali u zrakoplovu, neki vele da je soba, neki da je jahta ili neki brod

29.12.2019.
21:23
Twitter
VOYO logo

Najpopularniji nogometaš svijeta, barem kada su u pitanju obožavatelji na društvrenim mrežama, Cristiano Ronaldo, podijelio je naizgled uobičajenu fotografiju na svojim profilima, a ona je izazvala neviđenu debatu. Naime, nitko ne može odgonetnuti u čemu to Cristiano i njegova prelijepa zaručnica Georgina Rodriguez sjede.

"S tobom se uvijek osjećam posebno", napisao je Cristiano uz fotografiju na kojoj su u prvom planu preduge Georginine noge. Ali ovaj put nitko te noge nije niti pogledao, već se svi pitaju gdje je nastala fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako sam siromašan da nemam pojma u čemu to sjede", napisao je jedan mladić, a onda je krenula debata. Neki misle da su se slikali u zrakoplovu, neki vele da je soba, neki da je jahta ili neki brod, neki kažu da je automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je netko uspio odgonetnuti, ili barem pronaći barem približno sličan ambijent u jednom ovećem Mercedesovu automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo