[FOTO] FATALNA WANDA ODRADILA SELFIE PRIJE TRENINGA I ZALUDILA OBOŽAVATELJE: / Možete pogoditi što je u prvom planu

Image
Foto: Instagram, Wanda Icardi

Wandu na Instagramu prati šest i pol milijuna ljudi, a na toj društvenoj mreži veliku pažnju privlači objavljivanjem provokativnih fotografija

22.5.2020.
9:49
Instagram, Wanda Icardi
VOYO logo

Najpoznatija nogometna menadžerica i supruga argentinskog nogomEtaša Maura Icardija, Wanda Icardi, poznata je kao najfatalnija žena svjetskog nogometa. No, jako je popularna i na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati oko šesti i pol milijuna ljudi.

Image
[FOTO] NAJFATALNIJA ŽENA SVJETSKOG NOGOMETA POKAZALA SE U NEOBIČNOM IZDANJU: /

Ovo je malo tko očekivao od nje

Image
[FOTO] NAJFATALNIJA ŽENA SVJETSKOG NOGOMETA POKAZALA SE U NEOBIČNOM IZDANJU: /

Ovo je malo tko očekivao od nje

Tamo Wanda otkriva detalje i svojeg privatnog života i privlači veliku pozornost objavljivanjem provokativnih fotografija koje sve imaju nešto zajedničko - uvijek su u prvom planu njene obline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu tradiciju je nastavila i posljednjih dana kada je objavila dvije fotografije koje je prikazuju nakon treninga, a na obje su u prvom planu njene grudi. Jasno, fanovi su oduševljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepirka s bivšim

Wanda je prije više od mjesec dana dospjela u medije nakon što ju je napao bivši suprug, također nogometaš Maxi López, koji je svojedobno s njenim sadašnjim odabranikom dijelio svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maxi i Icardi bili su veliki prijatelji za vrijeme igračkih dana u Sampdoriji, sve do trenutka kad su Icardi i Wanda Nara završili zajedno. Od tada pa do danas, napeta situacija između spomenute dvojice nogometaša nije se stišala.

Nakon što je proteo Wandu, Icardija su žestoko kritizirali, no ona je sada njegova žena, a s njima je i troje djece koje Wanda ima iz braka s Lopezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je zbog djece Maxi napao Wandu. Dok je cijeli svijet u velikoj zdravstvenoj krizi zbog pandemije koronavirusa, ona je djecu odvela iz Francuske, gdje igra Icardi, u talijanski Milano, koji se nalazi u Lombardiji, regiji koja je žarište zdravstvene krize u toj zemlji.

'Ne razmišljaš li o posljedicama?'

Maxi je taj potez svoje bivše supruge žestokim riječima prokomentirao na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio bih znati kakva si ti to majka? U vrijeme krize odvela si našu djecu iz Pariza u Lombardiju (epicentar zaraze), ne razmišljaš li o posljedicama? Zašto si prekršila karantenu? Vlada pandemija i svima je rečeno da se ne izlazi van, ali ti si otputovala s našom djecom. Kakva si ti to majka?", napisao je Lopez.

Neutemeljene kritike

Sada mu je Wanda u intervjuu za Chi odgovorila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz Pariza su svi igrači otišli i vratili Se svojim domovima. Mi smo sada Talijani i mi smo otišli doma. Ako mi se nešto dogodi, više bih voljela da mi se dogodi u Italiji nego u inozemstvu. Maxi, umjesto da budeš sretan zbog moje brige za djecu, ti kritiziraš bez osnova za to", poručila je Wanda bivšem suprugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo