MAMIĆEVCI PRED BANKROTOM? / Fan klub u godinu dana od osnivanja dobio više od 960.000 kuna, a sad se gasi

Image
Foto: PIXSELL

Navijači bliski Zdravku Mamiću i upravi Dinama su pred bankrotom

30.8.2018.
15:18
PIXSELL
Play logo

Trgovački sud u Osijeku pozvao je vjerovnike "Bad Blue Boys Fan kluba", udruge nogometnih "navijača" zagrebačkog Dinama koja je bliska upravi kluba i nepravomoćno osuđenom kriminalcu i bjeguncu Zdravku Mamiću, da u roku od 45 dana predlože otvaranje stečajnog postupka nad tom udrugom s utvrđenim dugom od nešto više od 26.000 kuna, javlja Zagreb.info.

shimmer fallback
shimmer fallback

POLICIJA SE OČITOVALA O MAKSIMIRSKOJ UTAKMICI: Okupilo se 28,277 navijača, prošlo je bez nereda, ali bilo je privedenih

'U roku od 15 dana moraju predaju popis imovine i obveze dužnika'

Spomenuti portal, nadalje, ističe kako se u sudskom oglasu pozivaju zastupnici BBB Fan Kluba Blaž Međugorac i Tomislav Tomljenović da u roku od 15 dana predaju popis imovine i obveze dužnika, a ne odazovu li se vjerovnici i zastupnici BBB Fan Kluba u zakonski predviđenim rokovima, sud će smatrati da je taj dužnik nesposoban za plaćanje te će po službenoj dužnosti donijeti rješenje o otvaranju i zaključenju skraćenog stečajnog postupka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više ne žele davati nikakav novac 'BBB Fan klubu'

Inače, prostorije "Bad Blue Boys Fan Kluba" nalaze se ispod sjeverne tribine, a prema pričama u zagrebačkim navijačkim krugovima, klub im više ne želi davati nikakav novac...

shimmer fallback
shimmer fallback

Bad Blue Boys Fan Klub je u registar udruga upisan u travnju 2014., kao predsjednik navodi se Tomislav Tomljenović, a kao tajnik Blaž Međugorac iako je on još početkom 2016. podnio ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobili više od 960.000 kuna donacija

Isticalo se i da je BBB Fan Klub u godinu dana od osnivanja dobio više od 960.000 kuna donacija trgovačkih društava i ostalih pravnih osoba, dok je istodobno Torcida, klub navijača splitskog Hajduka, dobila jedanaest puta manje, oko 87.000 kuna, uspoređuje Zagreb.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je BBB Fan Klub frakcija "navijača" Dinama koja se u javnosti spominjala zbog sukoba s "antimamićevcima" koji su kulminirali ”sačekušom”, pucnjavom i ranjavanjem dvojice navijača u zagrebačkoj Dubravi u jesen 2014. godine.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo