Zanosna talijanska sportska novinarka, Diletta Leotta, uživa na godišnjem odmoru. Nakon što je prije nekoliko dana svojim ljubiteljima pokazala kako je i dalje u sretnoj vezi s popularnim turskim glumcem Canom Yamanom, sada je pak snimila video na kojem se nalazi u društvu talijanske mačevalice i srebrne olimpijske Rossellom Fiamingo. Pritom je pokazala svoju savršenu figuru i bacila hordu svojih fanova u trans.

Talijanka je nedavno, inače, burno reagirala nakon što je fotografija na kojoj se ljubi s čelnikom Rome pojavila u javnosti. Oglasila na Instagramu i u svojoj objavi se obrušila na medije koji objavljuju glasine o njenom životu.

Poruka svima

"Uvijek sam šutjela, dugo sam šutjela ali sve do sada. I možda sam pogriješila pritom. Zapravo sam se zavaravala da će prije ili kasnije dobre informacije prevladati nad ‘junk’ novinarstvom. Tako sam trpjela svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispod kuće i na skuterima iza svakog mog pokreta, dronove izvan prozora, ali sada sam se malo umorila i dosta je! Kažem to zato što, čitajući svakodnevno rezervirane za mene neistine u novinama, svatko može pomisliti da sam ljudožderka, žena nesposobna voljeti", poručila je i nastavila.

"To je neprihvatljivo. Ustvari, nemojte mi reći da je to cijena koju treba platiti za uspjeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, oblina, nošenja odjeće, objavljenih fotografija. Izbor spada u sferu individualne slobode, zar ne? A individualna sloboda, u pogledu poštovanja i uvažavanja drugog, mora se poštovati, zar ne? Ne vrijeđam i nikoga ne osuđujem”, napisala je među ostalim Diletta, koju su povezivali s brojnim javnim osoba, kao primjerice sa švedskim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu.