NE PITA ZA CIJENU / Ronaldo za svemirsku pilu iskeširao deset milijuna eura, pogledajte kako izgleda njegova nova zvjerka

Image
Foto: Profimedia

Poznato je da je ljubitelj luksuznih automobila

13.10.2021.
15:18
Profimedia
VOYO logo

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo navodno je obogatio svoju skupocjenu kolekciju automobila s Bugattijem Centodiecijem vrijednim nevjerojatnih deset milijuna eura.

Poznato je da je Portugalac obožavatelj luksuznih automobila te da posjeduje lijepu kolekciju. Kako javlja Bild, sada je navodno naručio ovaj zapanjujući Bugatti, koji je proizveden u samo deset primjeraka. Pokreće ga osam litarski W16 motor s nevjerojatnih 1600 konjskih snaga. Za samo 2,4 sekunde ovaj super automobil dolazi do brzine od 100 km/h, a maksimalna mu je oko 425 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAPA DO PODA, LEGENDO /

Nezaustavljivi Ronaldo srušio još jedan rekord, nećete vjerovati što mu je sada uspjelo

Image
KAPA DO PODA, LEGENDO /

Nezaustavljivi Ronaldo srušio još jedan rekord, nećete vjerovati što mu je sada uspjelo

Krajem prošlog mjeseca Ronaldo je, inače, u svoju kolekciju nadodao kolekciju Bentley Flying Spur, čija se vrijednost procjenjuje na 250 tisuća eura. U tom automobilu viđen dok je dolazio na trening Manchester Uniteda. U pratnji su mu bila dvojica tjelohranitelja koja su ga pratila u njegovu Range Roveru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac, posjetimo, u svojoj kolekciji ima tri Ferrarija, dva Lamborghinija, dva Bugattija, dva McLarena, dva Rolls-Roycea, Porsche 911, Koenigsegg CCX, Bentley Continental GT Speed, Range Rover Sport SVR, nekoliko Audija i Mercedesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da mu nije problem toliki iznos dati za omiljene igračke, govori podatak da je najbolje plaćeni nogometaš na svijetu. Prema pisanju časopisa Forbes po zaradi je prešao argentinsku nogometnu zvijezdu Lionela Messija koji je ovo ljeto prešao iz Barcelone u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac će u sezoni 2021./22. zaraditi 125 milijuna dolara prije oporezivanja, uz 70 milijuna dolara od plaće i bonusa koje dobiva prema ugovoru s Manchester Unitedom s kojim je između 2003. i 2009. osvojio tri naslova engleskog prvaka i Ligu prvaka. Ostatak zarade dolazi od sponzorstva među kojima su tvrtke poput Nikea, Herbalifea, Cleara te njegova branda CR7-koji obuhvaća parfeme, donje rublje, naočale, hotele, sportske dvorane i ostalo.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo