ODGOVOR DINAMOVOG TRENERA / Čačić se oglasio: 'Hvala Mamiću od srca! Nemam zaštitara i nikad nisam promijenio broj'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon prospavane noći, presicu je održao i Čačić te odgovorio Mamiću koji mu je rekao da bi ga 'udario kopitom'.

20.1.2023.
10:43
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić je u četvrtak održao konferenciju za medije, a teške riječi su pale i na račun Ante Čačića za kojeg je rekao da bi ga "udario kopitom". Čačić je s druge strane dobio novi ugovor i povjerenje kluba do 2024. godine, a pripala mu je i uloga sportskog direktora.

Image
NIJE SE ŠTEDIO /

Mamić poludio na Čačića: 'Nabio bih ga kopitom, tata ima znanje! Gospoda su se požurila...'

Image
NIJE SE ŠTEDIO /

Mamić poludio na Čačića: 'Nabio bih ga kopitom, tata ima znanje! Gospoda su se požurila...'

Nakon prospavane noći, presicu je održao i Čačić te je odgovorio Mamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činimo sve da momčad bude fokusirana na zadatak koji ima, da svaki igrač može pokazati svoju kvalitetu. Rezultat i kvaliteta izvedbe stvara dobru atmosferu. Vjerujem da će nas navijači podržati. Ne bih se previše referirao na gospodina jer želim biti fokusiran na svoj posao. Moja plaća se nije poduplala, povećala se za 20 posto.

Klub ga je nagradio

U klubu su procijenili da je mojim dolaskom ekipa napravila jedan iskorak. Toliko smo radosti imali i zbog uspjeha naše reprezentacije u kojoj su igrali neki igrači iz Dinama. Što se tiče moje energije, ja hodam bez zaštitara slobodan po ovoj zemlji. Nikad nisam promijenio broj telefona. Momčad govori umjesto trenera", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ekipa je na kraju sezone pokazala energiju i žar. Hvala Mamiću od srca jer nisam čovjek koji otresa ljude od sebe, a sad je on učinio nešto što mi je olakšalo jer se otresao od mene. Vidjeli su sad svi da sam ja Ante Čačić koji imam svoje ja.

'Ja sam svoj čovjek'

Nisam ja u paktu ni s kakvim Antolićima, ja sam u paktu sa svojim poslom. Bio sam izbornik, to dovoljno govori o tome s kim sam ja u paktu. Štitit ću interese struke, bez obzira na sve okolnosti. Nisam vezan s menadžerskim lobijima ni s politikom, iza mene stoji samo moj rad", dodao je dinamov strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripremali smo se dobro, ali nedostaje nam još koja utakmica. Nedostajat će nam Lauritsen, Petković je dobio udarac, ali nema rupture, tako da ga sljedeći tjedan očekujem na treningu i Boško Šutalo", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo