UŽAS U GORAŽDU / Javio se brat bivšeg igrača Zadra koji je pretučen i nastreljen u glavu: 'Situacija nije nimalo dobra...'

Image
Foto: Facebook

Očevidom je potvrđeno kako su napadači Raščića pretukli palicama, a potom mu iz neposredne blizine pucali u glavu

16.1.2023.
19:29
Facebook
VOYO logo

Nekadašnji nogometaš Zadra Almir Raščić prošle subote je teško pretučen i nastrijeljen u glavu u Goraždu u istočnoj Bosni gdje je živio.

Image
NAPADNUT NA KUĆNOM PRAGU /

Bivši nogometaš Zadra se bori za život: Pretukli ga palicama i pucali mu u glavu! 'Situacija nije dobra. U komi je...'

Image
NAPADNUT NA KUĆNOM PRAGU /

Bivši nogometaš Zadra se bori za život: Pretukli ga palicama i pucali mu u glavu! 'Situacija nije dobra. U komi je...'

Raščića (48) su za sada nepoznati počinitelji napali u petak kasno navečer kod stambene zgrade u kojoj je stanovao. Naknadno ga je pronašao slučajni prolaznik koji je sve prijavio policiji. Očevidom je potvrđeno kako su napadači Raščića pretukli palicama, a potom mu iz neposredne blizine pucali u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemam na koga sumnjati'

Brat Almira Raščića, Admir, u ponedjeljak je u razgovoru za Dnevni avaz otkrio najnovije informacije o Almirovom stanju i nema dobre vijesti.

"Situacija nije nimalo dobra. Doktori kažu da su povrede mozga mnogo teške, da mu s medicinske strane ne daju velike šanse, ali dok god postoji tračak nade mi ćemo se nadati", rekao je Admir pa poručio da ne zna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao njegov brat volio bih da imam nekog na koga mogu sumnjati. Ali nemam. Svi smo u šoku, zatečeni. Ja i Almir smo bliski, pričali smo jedan drugom sve, najmanji problem koji bi imao ja sam znao za njega. Mafija, dugovi, kriminal ... to su takve nebuloze. Znam da možda ispada, brat mi je pa ga nešto branim, ali apsolutno sam iskren i s vama, i organima vlasti. Nama, kao obitelji, bi bilo lakše da znamo da je on bio u tim nekim poslovima, pa se dogodilo što se dogodilo, ali stvarno nije. "

"On je uzoran, primjeran građanin, omiljen u gradu. Znaju ga svi, malo je ovo mjesto, svi se poznajemo. Vodio je ugostiteljski objekat. Htjeli, ne htjeli, dogode se te neke čarke, nekoga moraš istjerati napolje, ali nikad ni s kim nije imao problem do ove mjere da ti pucaš u glavu čovjeku s namjerom da ga ubiješ", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogata karijera

Tužiteljstvo zasad napad tretira kao pokušaj ubojstva i u tijeku je istraga kako bi se otkrili počinitelji.

Almir Raščić igrao je u nogometnom klubu Zadar, bio je reprezentativac BiH, a igrao je i u Željezničaru, Veležu i Olimpiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo