BOČKAJ ĆE ODGOVARATI PRED SUDOM: / PIjan razvalio benzinsku crpku i pobjegao, ostavio djelatnicu priklještenu uza zid

Image
Foto: Davor Javorović / PIXSELL

Tužiteljstvo ga tereti da je pobjegao s mjesta nesreće a da im nije pružio pomoć iako je vidio da je jedna od njih pritisnuta uza zid i da se ne može pomaknuti

25.9.2019.
19:35
Davor Javorović / PIXSELL
VOYO logo

Osječko Općinsko državno odvjetništvo optužilo je 23-godišnjeg nogometaša NK Osijeka Petra Bočkaja da je pijan u ožujku mercedesom uletio u prostorije benzinske postaje u Osijeku i pritom lakše ozlijedio dvije djelatnice, nakon čega je pobjegao a da im nije pružio pomoć. Sve se to događalo dok se Bočkaj vraćao s koncerta Saše Matića.

Ne otkirivajući njegov identitet, tužiteljstvo je u srijedu izvijestilo da je Bočkaj mercedesom uletio u trgovinu Ine 1. ožujka nešto prije ponoći, pod utjecajem najmanje 1,86 promila alkohola, nagurao police s robom i prodajni pult na 36-godišnju i 35-godišnju djelatnicu, koje su lakše ozlijeđene. Fotografije s mjesta nesreće pogledajte u fotogaleriji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

KAD TE NAKON KONCERTA SAŠE MATIĆA 'OKRENE': Ovo je rezultat razularene i osramoćene nogometne zvijezde

Image

KAD TE NAKON KONCERTA SAŠE MATIĆA 'OKRENE': Ovo je rezultat razularene i osramoćene nogometne zvijezde

Ozlijedio dvije djelatnice

Okrivljeni nogometaš najprije se parkirao ispred trgovine, u koju je ušao njegov suvozač, a dok ga je čekao, "zbog alkoholom umanjenih psihofizičkih sposobnosti", nije ugasio motor niti je mjenjač stavio u neutralni položaj, nego se okrenuo prema suputnicama na stražnjem sjedalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom je trenutku bez razloga pritisnuo papučicu gasa pa je automobil naglo krenuo naprijed i najprije prošao pokraj žene na ulaznim vratima trgovine, a zatim je ozlijedio 36-godišnju i 35-godišnju djelatnicu na koje je prednjim dijelom nagurao police i pult.

Tužiteljstvo ga tereti da je pobjegao s mjesta nesreće a da im nije pružio pomoć iako je vidio da je jedna od njih pritisnuta uza zid i da se ne može pomaknuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo