BJEŽITE MEDVJEDI DOK POSTOJI NADA: / Zlatan Ibrahimović stiže u Bosnu i Hercegovinu s posebnom misijom

Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND
Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND

Švedski nogometaš bosanskog i hrvatskog porijekla Zlatan Ibrahimović trebao bi u jesen posjetiti BiH, točnije Lovno-turistički centar Bijele vode u jugoistočnom dijelu zemlje.

28.6.2016.
12:13
AFP, JONATHAN NACKSTRAND
VOYO logo

Kako piše Dnevni avaz, strastveni lovac i ribolovac Ibrahimović je već poslao svoje ljude od povjerenja kako obišli teren i saznali sve detelje koji ga zanimaju. Njegov je posjet dogovoren za listopad kada počinje sezona lova na određene životinje poput smeđeg medvjeda. Ibrahimović se na aktualnom Europskom prvenstvu oprostio od nacionalne momčadi, tako da će BiH vjerojatno posjetiti u vrijeme reprezentativne stanke u listopadu.

Image
OTIŠAO U LEGENDU: /

Švedski navijači odabrali sjajan način za oproštaj od Ibrahimovića

Ustrijelio losa

Ibrahimović je u ožujku ove godine bio u lovu na medvjede u Rumunjskoj gdje mu je društvo pravio nekadašnji suigrač Adrian Mutu. Prije dvije godine je, pak, ustrijelio losa teškog više od 500 kilograma čime je navukao bijes aktivista za zaštitu životinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče nogometa, Ibrahimoviću je istekao ugovor s PSG-om ukojemje proveo posljednje četiri sezone. Očekuje se da će u sljedećih nekoliko dana napokon potpisati jednogodišnji ugovor s Manchester Unitedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo