'MA NISAM JA NJU TJERAO, JA TAKO PLEŠEM': / Propali srpski košarkaš objasnio aferu sa Severinom

Image
Foto: Screenshot/YouTube
11.3.2016.
11:15
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Za podsjetnik, Severina je prije nekoliko dana bila posebna gošća na Matićevu koncertu i zajedno s njim izvela skladbu More tuge. U trenucima kad se hrvatska pjevačica pojavila na pozornici Kombak Arene, kamere su u publici uhvatile Miličića kako ljutito odmahuje rukom i na kraju poručuje Severini 'Beži, bre, tamo'.

'Učinilo vam se'

Nekadašnji NBA košarkaš je na draftu 2003. godine bio drugi izbor, ispred Carmela Anthonyja, Chrisa Bosha i Dwyanea Wade. Počeo je u Detroitu, pa nastavio u Orlandu, Memphisu, New Yorku, Minnesoti i Bostonu, ali pokazao se potpunim promašajem. Nakon košarkaške se karijere jednako neuspješno okušao i u kickboksu, a javnost ga na ovim prostorima više poznaje po tetovažama četničkih zločinaca nego po sportskim dosezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, Miličiću se očito nije svidjela Severina iako on s nekoliko dana odmaka ima drugačije objašnjenje za svoje ponašanje na koncertu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na koncertu je bilo super. Sale je veliki pjevač. Što se tiče Severine, nisam negodovao, ja tako plešem, pa vam se učinilo", izjavio je Miličić za Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo