BAILLY UDARIO IBRAHIMOVIĆA U STRAŽNJICU: / Ovako nešto nikad ne pokušavajte s Ibrom

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Poznato je da sa Zlatanom Ibrahimovićem nema zafrkancije.

26.10.2017.
20:43
Screenshot: You Tube
VOYO logo

On je taj koji zafrkava druge, a na travnjaku je prava zvijer kojan ulazi u okršaje s bilo kim tko se drzne u njega. Poznati su i njegovi okršaji s Pepom Guardiolom u Barceloni. Iako je Ibra stišavao tonove da je Pep najbolji. Naravno, svi dobro znamo da, poznavajući karakter švedskog nogometnog "umjetnika", radilo se samo o "sprdnji".

BILIĆA I WEST HAM ČEKA NOVI LONDONSKI DERBI: Čekićari imaju misiju rušenja Arsenala na Emiratesu

No, isto tako, ako maknemo taj njegov divlji balkanski karakter, Ibrahimović je osoba koja je zadužena za dobru atmosferu u svlačionici u kojoj je on - kralj! A kad se drzne u kralja, slijedi odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, branič Eric Bertrand Bailly odlučio se, tako, malo našaliti s Zlatanom i u svlačionici mu, u prolazu, pokazao “middle kick” udarac i to pravo u Ibrinu stražnjicu. Ibrahimović je odmah potrčao za njim, činilo se kako je Bailley pobjegao. Barem nakratko jer Zlatanu nitko ne bježi, pa je tako uz pomoć vratara Davida de Gee “krivac” uhvaćen, a sve je uredno dokumentirano i na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na internetu je osvanuo i video trenutka, a zanimljivo je vidjeti kako Zlatan vježba nožne udaračke tehnike na vreći. Borilački sportovi mu, očito, također idu dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo