KONAČNO JU POKAZAO / Velika holivudska zvijezda rijetko kada izvodi svoju 26 godina mlađu djevojku: Evo kako izgleda i tko je ona

Image
Foto: Profimedia

Russell Crowe i Britney Theriot snimljeni u rijetkom izlasku u javnosti i to na meču između Ashleigh Barty i Danielle Collins

31.1.2022.
16:56
Profimedia
VOYO logo

Španjolski tenisač Rafael Nadal jučer je osvojio svoj 21. Grand Slam naslov, točnije prvi Grand Slam sezone Australian Open i to preokretom protiv paklenog Medvjedeva.

Image
TO SU SVI ČEKALI /

Đoković konačno prekinuo šutnju i rekao što misli o Nadalovom trijumfu: 'Enhorabuena'

Image
TO SU SVI ČEKALI /

Đoković konačno prekinuo šutnju i rekao što misli o Nadalovom trijumfu: 'Enhorabuena'

Time je veliki Rafa došao do rekordnog 21. osvojenog Grand Slam naslova. Podsjetimo, Novak Đoković i Roger Federer imaju 20. Grand Slam titula, s tim da su Noletu federalne austrijske vlasti, na čelu s ministrom imigracija Alexom Hawkeom, zabranili nastup na turniru kojeg je osvajao čak 9 puta jer nije bio procijepljen. Stoga, postavlja se pitanje bi li Rafael Nadal osvojio turnir da je igrao Novak Đoković, jer je on ipak kralj brze podloge, tzv. betona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, ovaj Australian Open pamtit će se i po jednoj situaciji, koja nema nikakve veze s tenisom. Naime, holivudski glumac 57-godišnji Russell Crowe i njegova mlađahna djevojka, zanosna 31-godišnja bivša glumica i agentica za nekretnine Britney Theriot, snimljeni su u rijetkom izlasku u javnosti i to na meču između australske tenisačice Ashleigh Barty i Amerikanke Danielle Collins na Australian Openu u Melbourneu, prošle subote. Ne bi to, naime, bilo ništa čudno da ovaj seks-simbol rijetko kada ne izvodi svoju 26 godinu mlađu djevojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O nihovoj se ljubavnoj vezi dugo šuškalo, a glasine su potvrdili poljupcem na jednom teniskom terenu u studenom 2020. godine, no nikada nisu javno progovorili o svojoj romansi. Vjeruje se da su se upoznali na snimanju filma "Broken City" iz 2013. godine, pišu strani mediji, točnije Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako njih dvoje jako vole tenis, ne samo gledati, nego ga i igrati. Russell je svjetsku slavu stekao zahvaljujući filmu "Gladijator" iz 2000. godine i za njime su nekad uzdisale žene diljem svijeta, no tijekom godina je nakupio višak kilograma, a duža kosa i gusta brada postale su mu zaštitni znak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo