ATRAKTIVNA MANEKENKA PROGOVORILA O SEKSU S ARSENALOVOM ZVIJEZDOM: / Pokopala ga je kao nitko nikad

Image
Foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih manenki otkrila je detalje seksa sa zvijezdom Arsenala

30.1.2019.
17:41
Instagram
VOYO logo

Arsenalova mlada zvijezda Joe Willock proveo je noć s manekenkom Eglantine Flore Aguilar, a ona je sada ispričala detalje njihovog druženja. Willock je zvijezda u usponu i nedavno se proslavio golovima protiv Blackpoola u FA kupu, a 19-godišnji perspektivni veznjak i potencijalni je engleski reprezentativac.

Kao i svaki tinejdžer, tako i Willock ne može odoljeti raznim prorocima i zgodnim ženama pa je proveo noć u Condonu s nekadašnjom djevojkom Ashleyja Colea. Poznata francuska manekenka svako malo zapadne u neki skandal sa nogometašem, a njena "žrtva" bio je i Unitedov Timothy Fosu-Mensah koji je navodno Aguilar nudio seks u troje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Timothy može misliti da je muškarac sad kada igra u Unitedu, ali on je samo jedan izgubljeni dječak. On nema pojma kako treba zavesti ženu", rekla je Aguilar prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužila ga za brzopletost

Slično govori i sada nakon što je bila s Wilockom. Njih dvoje su se dopisivali na Instagramu, a on je ubrzo tražio da ona dođe kod njega. Nju i prijatelja je vodio u ekskluzivni noćni klub Libertine, gdje se pio liker Disaronno i boca rakije Hennessy. Naravno, potrošene su ogromne količine novca u ovoj zabavi, a onda je uslijedio povrtak u iznajmljeni stan u Kensingtonu (Zapadni London).

Tamo je Willock udahnuo nekoliko kapsula dušikovog oksida - poznat kao plin za smijeh ili hippy crack.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgledao je vrlo nezreo i oduševljen da me impresionira, glumeći jednog od velikih momaka. Jedne minute mi je slao poruke na Instagramu, sljedeće je kupovao karte za London. Njegov razgovor je bio vrlo dosadan, vjerovatno zato što je tako mlad. Seks je također bio čudan. Želio je isprobati različite poze u najkraćem mogućem roku i nisam uživala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo