priznao krivnju / Muškarac koji je ubio UFC-ovog borca Ryana Jimma osuđen na osam godina zatvora

Image
Foto: PJA/WENN/PIXSELL

U ponedjeljak na suđenju moglo se čuti da su Jimmo i Getschel 26. lipnja upali u međusobnu svađu te su se sukobili

5.12.2018.
12:07
PJA/WENN/PIXSELL
VOYO logo

Anthony Getschel u ponedjeljak je osuđen na ukupno osam godina zatvora radi ubojstva 34-godišnjeg UFC borca Ryana Jimma, piše The Sun. Jimmova smrt potresla je borilački svijet 26. lipnja 2016. godine kada je borac ubijen u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao nepoznati muškarac koji se udaljio s mjesta nesreće. 

Policija je uspjela identificirati, a onda i locirati 26-godišnjeg Getschela, čovjeka koji je usmrtio Jimma. Getschel je šest godina zatvorske kazne dobio radi ubojstva Ryana Jimma na mah, a dvije dodatne radi napuštanja mjesta zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Getschel je prije desetak dana na sudu priznao krivnju, a nakon što odsluži zatvorsku kaznu još osam godina neće smjeti upravljati motornim vozilom. Prema pisanju CBC-a, Getschel je prvotno optužen za ubojstvo drugog stupnja, ali i za nekoliko drugih teških kaznenih djela. 

U ponedjeljak na suđenju moglo se čuti da su Jimmo i Getschel 26. lipnja upali u međusobnu svađu te nakon što je UFC-ov borac napusti kafić, Getschel je s još jednim muškarcem ušao u automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedaleko od kafića na cesti su ponovno naišli na UFC borca te su ga odlučili slijediti do drugog parkirališta što je rezultiralo još jednim sukobom. Getschel je nakon toga sjeo u automobil i pregazio Jimma, a zatim je pobjegao s mjesta zločina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo