NEVJEROJATNA IGRA BROJKAMA / Murrayev naslov u znaku broja 7

Image
Foto: AP

Trijumf Andyja Murraya u Wimbledonu izazvao je eurupcije oduševljenja diljem Velike Britanije, a vodeći otočki mediji smatraju kako bi škotskog tenisača trebalo odlikovati titulom viteza.

8.7.2013.
10:44
AP
VOYO logo

LONDON - Murray je pobjedom protiv Đokovića postao prvi britanski pobjednik u Wimbledonu nakon Freda Perryja kojem je to uspjelo 1936. godine.

"Ustani sir Andrew, vitez svetog grala," stoji na naslovnici Timesa. "Daily Mail" je u tekstu pod naslovom "Murray veličanstveni" naglasio kako su Andyjev trijumf s tribina pratili britanski premijer DavidCameron, brojne Hollywoodske zvijezde kao što su GerardButler i BradleyCooper, nezaobilazni David i VictoriaBeckham, kao i nogometna zvijezda WayneRooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Daily Mirror" slavi novog britanskog junaka u tekstu pod naslovom "Povijest u njegovim rukama", dok je "The Telegraph" efektno izvukao naslov "Murray - prvi Britanac koji je osvojio Wimbledon u kratkim hlačama"

Dio medija se poigrao i s brojkama pa tako nije prošlo nezamijećeno kako je Murray slavio "sedmog dana u tjednu, sedmog dana u sedmom mjesecu nakon 77 godina čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvak", "Veliki Britanac", "Napokon" "Veliki Murray" samo su neki od naslova koji su preplavili britanski tisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo