PREDVIĐANJA TRENERA INTERA / Mourinho: Prvak će biti Barcelona ili Chelsea

Image

"Fizički su Londončani najjači, no Španjolci su pokazali za što su sposobni svojom lepršavom igrom", mišljenja je Portugalac.

5.5.2009.
16:27
VOYO logo

U razgovoru s engleskim The Sunom trener Intera Jose Mourinho poigrao se proroka te je predvidio tko će biti novi nogometni klupski europski prvak.

"Tko god pobijedi u polufinalnom srazu Chelseaja i Barcelone, postat će novi pobjednik Lige prvaka", predvidio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor na pitanje sviđa li mu se Chelsea u eri Guusa Hiddinka elegantno je zaobišao.

"Chelsea je moja bivša momčad i teško mi je prosuditi kako igraju u odnosu na moje vrijeme. Ono što mogu reći jest da Chelsea ima najjaču momčad na svijetu u pogledu fizičkih predispozicija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ipak je malo prokomentoirao taktičke zamisli nizozemskog trenera. 

"U Barceloni nisu praktički niti pokušali zabiti gol. No, ako je Hiddink bio uvjeren da može dobiti na Stamford Bridgeu, onda je rezultat 0-0 iz prve utakmice superpozitivan", rekao je Mourinho i predvidio što moženo očekivati u uzvratu: "Obzirom da je Barcelona ove sezone već u više navrata pokazala za što je sposobna kad se njezinim lepršavim igračima da prostora, mogu samo najaviti da nas čeka odličan uzvrat .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo