VOLE GA U LONDONU / Mourinho: Preuzet ću Chelsea do kraja tjedna

Image
Foto: AP

Mourinho je u subotu u posljednjem kolu španjolskog prvenstva po posljednji put vodio Real. Na klupi Kraljevskog kluba ukupno je proveo tri sezone, te je osvojio jedno španjolsko prvenstvo i jedan domaći Kup.

3.6.2013.
10:10
AP
VOYO logo

MADRID - Sada već bivši trener Reala iz Madrida JoseMourinho (50) u razgovoru je za jednu specijaliziranu nogometnu televizijsku postaju u Španjolskoj izjavio kako se nada da će već do kraja ovoga tjedna preuzeti dužnost prvog čovjeka struke u Chelseaju, klubu kojega je vodio kao menadžer od 2004. do 2007. godine.

"Idem u London i mislim da ću do kraja tjedna postati menadžer Chelseaja. Osjećam da me ljudi tamo vole, a u životu moram paziti i na to. Život je lijep i kratak i morate gledati na ono što je najbolje za vas", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je u subotu u posljednjem kolu španjolskog prvenstva po posljednji put vodio Real. Na klupi "kraljevskog" kluba ukupno je proveo tri sezone, te je osvojio jedno španjolsko prvenstvo i jedan domaći Kup.

Tijekom svog prvog boravka u Chelseaju osvojio je dva naslova engleskog prvaka i jedan FA Kup. Uspješan je bio i kao trener Porta s kojim je osvojio Ligu prvaka 2004., te još dva naslova prvaka i jedan Kup u Portugalu, te u milanskom Interu s kojim je bio prvak Europe 2010., a osvojio je i dva naslova prvaka i jedan Kup u Italiji. Posebno je uspješna bila 2010. kada je s Interom osvojio "trostruku krunu" (Liga prvaka, prvenstvo, Kup).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo