PETA ZEMLJA, PETI PRVAK /

Mourinho ne može izdržati i preuzima PSG?

Image
Foto: PIXSELL

'Biti prvak u još jednoj zemlji je za mene veliki izazov. Bio to peti naslov. Zašto ne ?', kazao je Mourinho, ali i dodao: "Projekt kojeg u PSG-u vode Leonardo i Carlo Ancelotti je sjajan. Mislim da im nije potreban još jedan trener."

4.10.2012.
10:04
PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najpoznatijih nogometnih stručnjaka na svijetu Portugalac JoseMourinho otkrio je u razgovoru za 'beIN Sport', tv program u vlasništvu Al Jazeere, da nije nemoguće da u budućnosti preuzme kormilo francuskog prvoligaša Paris Saint-Germaina.

Karizmatični Mourinho je poznat po tome da voli mijenjati lige i osvajati naslove. Do sada je bio trener u četiri različita kluba u četiri različite lige (Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid) i u sva četiri je osvojio naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Biti prvak u još jednoj zemlji je za mene veliki izazov. Bio to peti naslov. Zašto ne ?," kazao je Mourinho, ali i dodao: "Projekt kojeg u PSG-u vode Leonardo i Carlo Ancelotti je sjajan. Mislim da im nije potreban još jedan trener."

"The Special One", kako glasi Mourinhov nadimak, jedini je stručnjak na svijetu koji je osvojio naslove prvaka u tri najjače lige svijeta (Španjolska, Engleska, Italija) i četvrti nakon našeg Tomislava Ivića, Ernsta Happela i Giovannija Trapattonija koji je osvojio naslove u najmanje četiri različite zemlje. Primjerice, Tomislav Ivić je bio prvak u pet zemalja - Nizozemskoj (Ajax), Belgiji (Anderlecht), Grčkoj (Panathinaikos), Portugalu (Porto) i Jugoslaviji (Hajduk).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo