LUDI PLANOVI! / Monaco 'krade' i Chelseajevu zvijezdu!

Image

Bolji poznavatelji prilika na Stamford Bridgeu tvrde kako je Roman Abramovič spreman odreći se kapetana Bluesa koji s londonskim klubom ima ugovor na još jednu sezonu.

5.6.2013.
15:03
VOYO logo

Nakon što su i prije službenog početka prijelaznog roka potrošili 113 milijuna eura, čelnici novog francuskog prvoligaša Monaca otkrili su kako je njihova nova meta kapetan Chelsea John Terry.

Klub iz Kneževine je zahvaljujući bogatstvu ruskog tajkuna Dimitrija Ribolovljeva već angažirao Radamela Falcaoa iz Atletico Madrida, te James Rodrigueza i Joaoa Moutinha iz Porta, a sada nudi dvogodišnji ugovor Terryju uz tjednu plaću od 170.000 eura. Monaco je spreman platiti i do 10 milijuna eura odštete.

Bolji poznavatelji prilika na Stamford Bridgeu tvrde kako je Roman Abramovič spreman odreći se kapetana Bluesa koji s londonskim klubom ima ugovor na još jednu sezonu. Međutim, konačnu odluku imat će novi menadžer Chelsea Jose Mourinho.

Monaco je za Falcaoa platio 52 milijuna eura odštete, za Rodriguez 39, a za Moutinha 22 milijuna eura. Ricardo Carvalho je stigao iz Real Madrida bez odštete.

Nagađa se kako je na meti Monaca i branič Manchester Uniteda Patrice Evra, a spominje se i branič Liverpoola Daniel Agger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo