LUKA BIO ZAČETNIK PREOKRETA / Modrićev prvijenac za Tottenham

Image

Susretima posljednjeg kola u skupinama A, B, C i D završeno je natjecanje po grupama u Ligi Uefe. Luka Modrić postigao je svoj prvijenac za Tottenham i to u vrlo bitnom trenutku za Spurse.

18.12.2008.
21:14
VOYO logo

Tottenham je u Dinamovoj skupini D pred svojim gledateljima do 67. minute gubio 2:0 od Spartaka i moskovljani su bili na pragu drugog kruga. Tada, na scenu stupa hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji postiže svoj prvijenac za Spurse. Luka je odličnim udarcem svladao reprezentativnog kolegu Stipu Pletikosu.

Bio je to gol za početak preokreta jer su domaćini zabili izjednačujući pogodak preko Huddlestonea, čime su prošli u daljnje natjecanje, dok su gosti ostali bez ičega. NEC je, naime, doma sa 2:0 pobijedio Udinese izborivši tako 16-inu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini A PSG je pobijedio Twente 4:0, dok je Racing sa 3:1 bio bolji od Manchester Cityja. U skupini B Benfica je doma poražena od Metalista 1:0, dok je Olympiacos uvjerljivo pobijedio Herthu 4:0. U grupi C Sampdoria je kod kuće svladala Sevillu 1:0, a Stuttgart je sa 3:0 pobijedio Standard.

Među posljednje 32 momčadi plasirali su se sljedeći klubovi: Bordeaux, Werder, Šahtar, Dinamo Kijev, Marseille, Aalborg, Fiorentina, Zenit - kao trećeplasirani u skupinama Lige prvaka te Wolfsburg, Milan, Braga, HSV, Ajax, Aston Villa, St.Etienne, Valencia, Kopenhagen, CSKA, Deportivo, Lech, Man.City, Twente, PSG, Galatasaray, Olympiacos, Metalist, Standard, Stuttgart, Sampdoria, Udinese, Tottenham i NEC - klubovi koji su daljnje natjecanje izborili kroz Ligu Uefa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo