PUNO STRPLJENJA / Modrić: Navijači, podržite nas, zviždite tek nakon utakmice

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Dan uoči važnog dvoboja kvalifikacija za SP 2014. protiv Belgije pred novinarima su se pojavili najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić te izbornik Štimac. Igrač Real Madrida je kao najvažniju apostrofirao podršku navijača zamolivši ih da budu strpljivi tijekom cijele utakmice.

10.10.2013.
17:56
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Dobro se osjećam i to je najbitnije. Znamo tko su Belgijci i koje su im mane. Htio bi zamoliti navijače za strpljenje. Belgija je jaka i u euforiji, najavljuju pobjedu. Mi moramo biti mudri i strpljivi", odmjeren je u svojim izjavama, kao i obično, bio Luka Modrić.

"Htio bih da se zaborave sve tenzije oko HNS-a i da se nas navijače podrže. A ako nakon utakmice neće biti zadovoljni, neka zvizde, ano tih 90 minuta neka nas bodre", poručio je arhitekt hrvatske igre našim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To što neće biti pun stadion nije na igračima da komentiraju. Mi igrom moramo natjerati navijače da se vrate", rekao je Igor Štimac na temu slabe prodaje karata za dvoboj s Belgijancima.

"U odnosu na prvu utakmicu u Bruxellesu, mi smo sada u boljoj situaciji, boljoj formi, ali Hrvatskoj nije lako pobijediti kod kuće. Potvrdilo se što sam govorio da je Belgija mlada i moćna i da će doći u TOP 10. Sutra moramo pokazati da smo moćna Hrvatska koja može parirati i nadvisiti Belgiju. Sportski je da se oni hrabre, ali mi znamo što moram napraviti sutra", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo