Njihova oaza mira / Modrić ljetuje u Zadru u društvu svojih najdražih

Image
Foto: Instagram

Oazu mira pronašli su nakon njegova povratka sa Svjetskog prvenstva, a poznati par se često može vidjeti kako ispijaju kave u ranim jutarnjim satima u centru grada.

15.7.2014.
15:42
Instagram
VOYO logo

Luka Modrić baterije za narednu sezonu u Real Madridu puni u rodnom Zadru s obitelji, gdje se već desetak dana odmara udruštvu supruge Vanje te četverogodišnjeg sina Ivana i jednogodišnje kćerkice Eme.

Oazu mira pronašli su nakon njegova povratka sa Svjetskog prvenstva, a poznati par se često može vidjeti kako ispijaju kave u ranim jutarnjim satima u centru grada dok se popodne kupaju i sunčaju s djecom, piše Story.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ema se voli u pijesku igrati s tatom dok mama uživa u plićaku, a Luka se na Instagramu pohvalio koliko uživa u godišnjem odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam više obiteljski čovjek. Najugodnije se osjećam doma sa suprugom i djecom. Igramo se, gledamo crtiće, radimo sve što i druge obitelji", nedavno je rekao Modrić za Gol.hr.
Vanja mu je najveća motivacija i podrška te s njom voli prokomentirati utakmice.

"Ljudi vole suditi i donositi vlastite zaključke. Nikad me nije bilo briga što drugi misle o meni. Imao sam svoje ciljeve, vjerovao sam u sebe nikad nisam prestao. Imao sam puno teških trenutaka u životu, ali sve me je to učinilo jačom i boljom osobom.  Sve kritike me tjeraju naprijed da ljudima dokažem da griješe", kazao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo