Simpatična priča /

Mladi Srbin koji je dobio posao na račun iskustva u Football Manageru, napravio velik zaokret u karijeri

Image
Foto: NK Bežanija

Pavlović je s 22 godine u 2019. dobio posao u klubu NK Bežanija nakon što je u igrici vodio ovaj klub kao trener čak šesnaest sezona.

20.2.2022.
9:45
NK Bežanija
VOYO logo

Ime Andreja Pavlovića postalo je poznato u našoj regiji nakon što je ovaj Srbin dobio posao iz snova zbog, ni manje ni više, popularne nogometne igrice Football Manager gdje igrači upravljaju klubom.

Pavlović je s 22 godine u 2019. dobio posao u klubu NK Bežanija nakon što je u igrici vodio ovaj klub kao trener čak šesnaest sezona. On je u klubu dobio posao kao analitičar podataka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, njegova karijera u Bežaniji nije trajala dugo i sretno. Već 2020. Pavlović je napustio Bežaniju, a portalu Give Me Sport objasnio je svoje iskustvo u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku mi je bilo lako. Analizirao sam igru naše momčadi i pisao izvještaje koje sam davao trenerima. Na primjer, uzeo bih analizu igre naših krila i pokušao shvatiti zašto je bolje da napadamo po nekoj strani," rekao je Pavlović.

"Nakon toga sam dobio više odgovornosti od kluba. Bavio sam se odnosima s javnošću, a i osigurao sam momčadi da dobije prvog sponzora. Pobrinuo sam se da naši dresovi budu dostupni u cijelom svijetu. Iznenadilo me koliko ih je ljudi kupilo, bilo je to zbilja iscrpljujuće. Jednom sam proveo cijeli dan u pošti šaljući dresove kupcima."

Image
HNL proljeće /

Hajduk protutnjao Kranjčevićevom: Marko Livaja zabio hat trick Dragovoljcu i srušio rekord

Image
HNL proljeće /

Hajduk protutnjao Kranjčevićevom: Marko Livaja zabio hat trick Dragovoljcu i srušio rekord

Pavlović je 2020. godine prihvatio ponudu da radi u bolnici kao medicinski tehničar, što i je ponuda u njegovoj struci. Ipak, otkrio je i da su vlasnici Bežanije presudili da njegova pozicija više nije bitna i da ga više neće plaćati.

"U međuvremenu su vlasnici promijenili filozofiju kluba. Odlučili su da analiza podataka više nije bitna. Nisu me htjeli više plaćati i odlučio sam se za drugi posao, koji je zaista moja struka," Pavlović je zaključio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada Bežanija igra u beogradskoj međuopćinskoj ligi, a Pavlović je rekao kako je s nekim igračima i članovima kluba ostao dobar prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo