ZVIJEZDA ODGOVORILA VATRENOM: / Veznjak jasno rekao što misli o Rakitićevim izjavama na njegov račun

Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

Hrvatski reprezentativac nedavno je progovorio o dolasku Ajaxove zvijezde

3.6.2019.
12:19
Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

"Drago mi je da su ga doveli. Posebno jer dolazi mladi momak koji igra jako dobro pa mi je drago što se klub pojačao. Svaki dobar igrač može doći, zbog toga sam sretan. No također svatko ima svoje mjesto. On dolazi ali sam uvjeren da ne dolazi na moje mjesto jer je ono zauzeto“, nedavno je rekao IvanRakitić u razgovoru za novine Mundo Deportivo komentirajući dolazak Frenkieja de Jonga.

Izrazio poštovanje

"Želim mu puno sreće te ga poštujem sto posto. Osim toga, on ne igra na mojoj poziciji već na drugom mjestu pa ne razumijem zašto se njegov dolazak povezuje sa mnom. U Ajaxu i Nizozemskoj igra na drugoj poziciji. Nadam se da će imati lijepe dana sada kada je u Barceloni, da će uživati. Dobrodošao je", dodao je Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Ajax's Dutch midfielder Frenkie de Jong celebrates at the end of the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Real Madrid CF and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 5, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Sada je dobio odgovor.

"U Barceloni su mi rekli da ću konkurirati za jednu od tri pozicije u veznom redu. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Ja sigurno neću biti taj koji će reći na kojoj poziciji želim igrati", poručio je Nizozemac, koji se trenutačno nalazi na pripremama s reprezentacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo