za smjenu 10 skupštinara / Milinković novi trener Partizana: smijenili Nikolića zbog loših rezultata

Image
Foto: AP Images

Skupština Partizana odlučila je smijeniti Nikolića koji je zbog serije loših rezultata izgubio povjerenje uprave i igrača nakon 15 mjeseci provedenih na klupi. Na njegovo mjesto došao je Zoran Milinković

25.3.2015.
17:09
AP Images
VOYO logo

Nogometaši beogradskog Partizana u srijedu su dobili novoga trenera, a to je dosadašnji trener Voždovca Zoran Milinković koji će zamijeniti otpuštenoga Marka Nikolića.

Skupština Partizana odlučila je smijeniti Nikolića koji je zbog serije loših rezultata izgubio povjerenje uprave i igrača nakon 15 mjeseci provedenih na klupi. Za smjenu je bilo deset, dok su protiv bila dvojica skupštinara, a među njima i poznati glumac Dragan Bjelogrlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Milinković (46) je bivši igrač Partizana, koji je dosad vodio Obilić, Borču, Kolubaru, Srem, Spartak iz Subotice, Vojvodinu, OFK Beograd, grčki Aris i Voždovac. Njegov protukandidat za trenera bio je Ljubinko Drulović.

Partizan je i dalje vodeći klub u prvenstvu Srbije, no prednost nad Zvezdom se u nastavku prvenstva sa šest smanjila na svega dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo