65. SEZONA NBA LIGE / Miami pao u Bostonu, Lakersi startali pobjedom

Image
Foto: PIXSELL

Neuigrane zvijezde Heata, James, Wade i Bosh, nisu uspjeli parirati iskusnim Celticsima pojačanim s veteranom Shaq O'Neilom. Poraženi su 88:80.

27.10.2010.
9:05
PIXSELL
VOYO logo

Na otvorenju nove sezone košarkaške NBA lige noćas su u Bostonu domaći Celticsi svladali favoriziranu momčad Miami Heata sa rezultatom 88-80, unatoč 31 košu najveće zvijezde gostiju LeBrona Jamesa.

U prepunoj dvorani TD Gardena i atmosferi koja je podsjećala na finale NBA doigravanja, neuigrane zvijezde Heata - LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh - nisu uspjeli parirati iskusnim Celticsima pojačanim s veteranom Shaquilleom O'Neilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američke TV mreže u izvješćima ocjenjuju da se Miami Heat neće lako "prošetati" kroz prvenstvo i da za osvajanje naslova prvaka tu momčad treba još "polirati".

"To je bila jedna od 82 utakmice. Žao nam je ako su svi mislili da ćemo odigrati 82-0. To se ne događa", izjavio je nakon meča Dwayne Wade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je još sve jedan proces, nije vrijeme za paniku", izjavio je trener Heata Erik Spoelstra.

Celticsi su uvjerljivo vodili tijekom cijele utakmice, najviše sa 19 razlike, ali je u posljednjoj minuti Heat smanjio na tri razlike, da bi 49.8 sekundi pred kraj Ray Allen sa trojkom osigurao pobjedu domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James je bio najbolji strijelac utakmice sa 31 košem, Wade je postigao 13, a Chris Bosh samo 8 poena na premijeri "Dream Teama" iz Miamija.

Kod Celticsa je najefikasniji bio Ray Allen sa 20 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo