POSLANICA MALOG LEA /

Messi se javno obratio Argentincima

Image

'Nogomet je kolektivni sport i nijedan igrač ne može sam pobjeđivati. To vrijedi za Argentinu, ali i Barcelonu...', poručio je najbolji nogometaš današnjice svojim sunarodnjacima uoči starta kvalifikacija za SP 2014.

5.10.2011.
12:36
VOYO logo

Za razliku od Barcelone, s kojom je osvojio sve što se može osvojiti, Lionel Messi u dresu argentinske reprezentacije bilježi samo razočaranja.

Uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, najbolji svjetski nogometaš je poručio navijačima Gaučasa da je silno motiviran, ali ipak ne može sve sam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet je kolektivni sport i niti jedan igrač ne može sam pobjeđivati. To vrijedi za Argentinu, ali i Barcelonu, te bilo koju drugu momčad. Ne mogu sve sam, važno je igrati momčadski", poručio je Messi uoči utakmice protiv Čilea.

Reprezentacija dinamovca Pedra Moralesa je na argentinskom 'meniju' u petak u Buenos Airesu, dok tri dana kasnije Argentina gostuje u Venezueli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je u dresu reprezentacije zabio 17 golova, a namjestio više nego bilo tko drugi. Nema razloga za kritike njegove igre jer se on uvijek maksimalno trudi", dodao je argentinski izbornik Alejandro Sabella.

U južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2014. sudjeluje devet reprezentacija jer je Brazil kao domaćin već osigurao nastup na World Cupu. Prve četiri reprezentacije izborit će direktan plasman na SP, dok peti ide u dodatne kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo