MESSI NA ŽESTOKOM UDARU KRITIKA: /

Internetom kruži snimka koja ga prikazuje u lošem svjetlu: 'On više ne želi igrati za Barcu'

Image
Foto: Peofimedia

Messi je u utakmici protiv Ferencvaroša postigao prvi gol za Barcelonu

5.11.2020.
8:39
Peofimedia
VOYO logo

Barcelona je u srijedu porazila Dynamo s 2-1 u 3. kolu Lige prvaka daleko teže nego što se očekivalo. Ukrajinci su doputovali na Camp Nou bez šest igrača i pet članova trenerskog stožera koji su bili pozitivni na koronavirus. Testiranje je pokazalo pozitivne rezultate kod Georgyja Tsitaišvilija, Denisa Garmaša, Mikkela Duelunda, Aleksandera Karavaeva, Tudora Belutsea i Mikole Šaparenka.

Image
MESSI RUŠI SVE REKORDE: /

Znači, ovo mu se nikad nije dogodilo; Ali opet, ispisao je povijest

Image
MESSI RUŠI SVE REKORDE: /

Znači, ovo mu se nikad nije dogodilo; Ali opet, ispisao je povijest

Nakon što je Lionel Messi već u petoj minuti golom iz kaznenog udarca doveo Barcu u vodstvo očekivala se golijada. No Barca je zabila samo još jedan gol, u 65. minuti je Gerard Pique zabio za 2-0. Gosti su smanjili u 75. minuti preko Viktora Cigankova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bezvoljni Argentinac

Nakon te utakmice puno pažnje fanova privukla je jedna situacija s Messijem u kojoj se Argentinac nije istaknuo po dobrome.

Nogometaš Andrievsky je primio loptu u svojoj polovici i krenuo u napad te prošao je pored Messija koji ga nije niti pokušao zaustaviti, iako mu je bio jako blizu, već je samo nastavio lagano šetati po travi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte OVDJE kako je to izgledalo.

Messi se zbog toga našao na udaru kritika navijača koji misle da ova scena savršeno pokazuje da Leo više uopće ne želi igrati za katalonski klub.

"Messija nije briga što je Bartomeu otišao ili to što ima 50 miljuna eura plaće, on samo želi otići iz Barcelone", jedan je od komentara na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Messi je ovog ljeta htio otići iz Barcelone i tražio je da mu se aktivira klauzula iz ugovora prema kojoj to može učiniti potpuno besplatno, no na kraju je došlo do preokreta i ipak je odlučio ostati u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju ove sezone mu istječe ugovor s Barcom i upitno je hoće li ga produžiti.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo