Oduševljen nastupom / Messi: Jako sam sretan zbog Ronalda, najbolji će doći u Brazil

Image
Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL

'Bio sam jako sretan zbog Cristiana kada je zabio te golove. Sjajno je što će najbolje reprezentacije doputovati u Brazil, a Ronaldu je tamo svakako mjesto. Njegov golgeterski učinak je sjajan već niz godina', istaknuo je Messi.

22.11.2013.
8:56
S.Lau/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je oduševio sjajnim nastupom u dvoboju protiv Švedske, a priznanje mu je odao i Lionel Messi koji je sretan zbog njegova fenomenalnog nastupa.

"Bio sam jako sretan zbog Cristiana kada je zabio te golove. Sjajno je što će najbolje reprezentacije doputovati u Brazil, a Ronaldu je tamo svakako mjesto. Njegov golgeterski učinak je sjajan već niz godina. Teško je reći jesu li ovo njegovi najbolji trenuci, uvijek je u vrhunskom izdanju i postiže pogotke kada god nastupa. Takav je već godinama, bio na vrhuncu ili malo ispod toga, kod njega nema posebne razlike", istaknuo je Messi koji je bio sretan zbog kvalitetnog nastupa zvijezde kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I moj san, kao i san cijele Argentine, je osvojiti naslov prvaka svijeta. Moramo popraviti još neke stvari, ali imamo još dovoljno vremena, sedam mjeseci je pred nama. Nadam se da ćemo biti u borbi za naslov, ali tu će biti još puno reprezentacija. Želim zauvijek ostati u Barceloni. Zahvalan sam na interesu i lijepo je čuti da vas netko želi, međutim, moj život je Barcelona", dodao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo