PONOSNI REKORDER BARCELONE / Messi dokazao da nije s ovog svijeta

Image
Foto: PIXSELL

U susretu 28. kola Primere Barcelona je u efikasnoj utakmici svladala Granadu s 5:3, a briljirao je omaleni Argentinac Lionel Messi koji je postao najbolji strijelac u povijesti katalonskog kluba.

21.3.2012.
7:31
PIXSELL
VOYO logo

Španjolski nogometni prvak Barcelona pobijedio je Granadu 5:3 u susretu 28. kola Primere, a susret je obilježio Lionel Messi koji je postigao tri gola i sa ukupno 234 gola postao najbolji strijelac u povijesti katalonskog kluba.

Messi je za dva gola prestigao legendarnog Cesara Rodrigueza koji je 40-tih i 50-tih godina prošlog stoljeća zabio 232 gola u 354 službena nastupa. Messiju je do rekorda trebalo 314 nastupa. U pobjedi protiv Granade golove za katalonski sastav zabili su i Xavi, te Cristian Tello, dok su strijelci za gostujući sastav bili Mainz (55) i Siqueira (62-11m, 89-11m). Domaćin je posljednje dvije minute igrao bez isključenog Danija Alvesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Barcelona je smanjila zaostatak za vodećim Real Madridom na pet bodova, no Real ima utakmicu manje. U srijedu ga očekuje gostovanje kod Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo