ZANIMLJIVOSTI IZ BRLOGA / Medvjedi kreiraju tradiciju golmana-glazbenika

Image
Foto: medvescak.com

Bivši vratar Medveščaka Mike Ouzas svojim je hobijem kao DJ uveseljavao navijače za koje je i napravio par mikseva. A sada je u Medveščak stigao Mark Owuya, švedski golman koji u slobodno vrijeme repa.

3.11.2014.
11:10
medvescak.com
VOYO logo

Često se za golmane u hokeju kaže da su posebni, djelomično izolirani od ostatka momčadi i da moraju imati ono nešto, pomalo čudno u sebi, kako bi bili uspješni u onome što rade. Neki od golmana u zagrebačkoj momčadi zaista nisu tipični. 

Medveščak je u sezonama 2011./2012. i 2012./2013. među vratnicama imao golmana koji nije bio poznat samo po svojim bravurozama na ledu, već i po sposobnostima za miksetom. Bivši MedvjedMike Ouzas svojim je hobijem kao DJ uveseljavao navijače za koje je i napravio par mikseva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sada je u Medveščak na probni rok pristigao Mark Owuya, švedski golman koji u slobodno vrijeme repa. Owuyi je scensko ime Mark In Da Park, a proboj na scenu doživio je dosta rano, 2006., kada je nastupio u popularnoj zabavnoj emisiji, Švedskom idolu.

Iza sebe ima singl "The S song", a na njemu je da hokejskoj struci u Zagrebu pokaže i ono što pjeva u pjesmi: "Without any question, Mark, I'm the answer", odnosno da je on nesumnjivo odgovor koji Medvjedi traže kako bi zaoštrili konkurenciju na golu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Mark In Da Park zvuči za mikrofonom možete provjeriti na https://www.markindapark.com/ gdje možete downloadati njegov album.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo