SLAVNI BOKSAČ NAPADNUT IZ ZASJEDE: / Mayweather izvukao živu glavu, tjelohranitelj završio u bolnici

Image
Foto: AFP

Dok je u pratnji putovao prema hotelu počela je pucnjava.

10.4.2018.
11:21
AFP
VOYO logo

Tjelohranitelj Floyda Mayweathera ranjen je u napadu na konvoj automobila (The Money Team) u kojem je, vjeruje se, bio i sam boksač, javlja CNN.

Naime, Mayweather i njegova družina vraćali su se iz noćnog kluba u Atlanti u hotel, kad ih je dočekala zasjeda. Nepoznati napadač ispalio je nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema vozilu u kojem se nalazio tjelohranitelj. Jedan metak pogodio ga je u nogu te je odvezen u bolnicu gdje se trenutačno oporavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izvijestila tamošnja policija, postoje indikacije da je napadač ciljao vozilo u kojem se nalazila žrtva i da napad nije bio slučajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujemo da je gospodin Mayweather bio u jednom od vozila te da nije ozlijeđen", objavili su te opisali što se dogodilo.

"Jedno vozilo zaustavilo se pokraj konvoja. Iz njega je ispaljeno nekoliko hitaca prema jednom od vozila. Sva tri su potom pobjegla, ali ih je napadač nastavio pratiti. Na kraju su mu pobjegli pa su ozlijeđenog tjelohranitelja odveli u bolnicu", pojašnjeno je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mayweather se umirovio kao neporaženi svjetski prvak. Privremeno se vratio kako bi odradio borbu s MMA borcem Conorom McGregorom. Noć prije napada viđen je u Las Vegasu gdje je gledao borbu između Jamesa DeGalea i Caleba Truaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo