neprepoznatljivo izdanje / Marin Čilić doživio još jedan debakl u Londonu

Image
Foto: AP

Čiliću za popravak dojma ostaje još dvoboj protiv Švicarca Stanislasa Wawrinke. Bez obzira na izgubljenu mogućnost plasmana u polufinale, ulog u ovom dvoboju za pobjedu nije zanemariv - 200 bodova i 155.000 USD.

12.11.2014.
16:52
AP
VOYO logo

LONDON - Najbolji hrvatski tenisač MarinČilić poražen je od Čeha TomašaBerdycha s 3-6, 1-6 u dvoboju 2. kola skupine A na ATP World Tour finalu u londonskoj O2 Areni, čime je izgubio sve izglede za plasman u polufinale turnira osmorice najboljih tenisača svijeta.

Bilo je to još jedno neprepoznatljivo izdanje pobjednika US Opena. Sve je za Čilića krenulo po zlu već u prvom gemu meča, kad je izvukao 0-40, a onda ipak izgubio servis. Bio je to prvi od četiri breaka što ih je napravio češki tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je svoju jedinu priliku za povratak u meč propustio kod 3-4 u prvom setu. Tada je imao 15-40, ali je Berdych nanizao četiri poena i otklonio jedinu istinsku prijetnju hrvatskog tenisača.

Čeh je u drugom setu od 1-1 nanizao pet gemova i za samo 65 minuta stigao do svoje prve ovogodišnje pobjede u Londonu uzvrativši Čiliću za poraze u njihova prethodna dva dvoboja u 2014., u Wimbledonu i na US Openu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin je opet loše servirao, pogodio tek 51 % prvih servisa, a Berdych je bio bolji i u svim ostalim statističkim kategorijama. Čeh je imao 16 izravnih poena, Čilić samo 11. Berdych je napravio 17 neforsiranih pogrešaka, a Marin čak 30.

Čiliću za popravak dojma ostaje još dvoboj protiv Švicarca StanislasaWawrinke. Bez obzira na izgubljenu mogućnost plasmana u polufinale, ulog u ovom dvoboju za pobjedu nije zanemariv - 200 bodova i 155.000 USD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wawrinku u srijedu navečer još čeka dvoboj protiv NovakaĐokovića, a moguća pobjeda nad najboljim tenisačem svijeta osigurala bi Švicarcu prvo mjesto bez obzira na ishod meča sa Čilićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo