sedmi hrvat u juveu / Mandžukić stigao u Torino: 'Ovo je moj novi dom, ne brinite, dat ću sve od sebe'

Mandžo bi u ponedjeljak trebao potpisati ugovor s Juventusom

22.6.2015.
8:38
VOYO logo

Talijanski prvak Juventus objavio je u nedjelju dolazak hrvatskog napadača Marija Mandžukića (29) u Torino, gdje bi u ponedjeljak trebao obaviti liječnički pregled i potom potpisati ugovor s Juveom.

"Mario Mandžukić je upravo sletio u Torino. Dobrodošao", objavio je klub na Twitteru, gdje je objavio fotografiju hrvatskog reprezentativca u talijanskoj zračnoj luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je po dolasku istaknuo da mu se sviđa klub i da će se boriti za momčad kao što je to činio u svakom dosadašnjem klubu.

"Osjećam se jako dobro, grad je krasan, ovdje u Torinu sam dva puta igrao. Sviđa mi se Juve i nadam se da ću biti sretan ovdje", rekao je hrvatski nogometaš po dolasku na torinski aerodrom za Juventusovu internetsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da Juventus ima odlične navijače te mogu samo reći da ću dati sve od sebe, u svakom klubu gdje sam igrao davao sam sve od sebe. Ovo je sada moj novi dom te ću se boriti za momčad. Ne brinite, dat ću sve od sebe", zaključio je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko sve prođe u redu, Mario Mandžukić će biti sedmi Hrvat u tom klubu. Ranije su ondje igrali Zoran Ban, Alen Bokšić, Robert Jarni, Dario Knežević, Robert Kovač i Igor Tudor.

Atlético Madrid i Juventus još uvijek nisu objavili transfer, kojeg mediji procjenjuju na 18 milijuna eura. Mandžukić je prošlo ljeto došao u Madrid iz njemačkog prvaka Bayerna za 22 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U crno-bijelom dresu trebao bi zamijeniti 31-godišnjeg Argentinca Carlosa Téveza koji je na korak do odlaska u argentinski Boca Juniors.

Mandžukićevo mjesto u Atléticu mogao bi popuniti Kolumbijac Jackson Martinez (29), igrač Porta, s 21 golom najbolji strijelac portugalskog prvenstva. Atlético je i na korak do potpisivanja ugovora s 21-godišnjim napadačem Villarreala Lucianom Viettom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo