INTERIST NA VRATIMA DELLA ALPIJA / Mancini preuzima Juventus?

Image

Navijačima Juventusa nikako da svane sunce. Sada bi im trener mogao postati zakleti Inetovac Roberto Mancini

21.10.2008.
14:48
VOYO logo

Juventusov trener Claudio Ranieri na izlaznim je vratima. Uoči susreta s madridskim Real u sklopu Lige prvaka, zbog ozljeda mu je na raspolaganju samo 14 seniora. A usto, utakmicu mora pobijediti ili će mu Uprava pokazati vrata stadiona Della Alpi.

No, navijačima Juventusa, tu će tek čini se, početi muke. Jer nogometni site calciomercato.com piše kako će u petak na klupu Juventusa sjesti Roberto Mancini, dugogodišnji trener milanskog Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj Mancini zamjerio se navijačima "stare dame" kada je, nakon izbacivanja Juventusa u Serie B zbog namještanja rezultata, izjavio kako je Inter osvojio prvenstvo na terenu.

Mancini je ove godine napustio Inter gdje je umjesto njega došao Portugalac Jose Mourinho. A iako je bilo puno glasina o Mancinijevom novom klubu, on je još uvijek nezaposlen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad je izvjesno da se Mancini našao na večeri s vodstvom kluba, a hoće li doći do njegovog angažmana ovisit će i o volji Juventusovih navijača, koji teško zaboravljaju uvrede koje im stižu od Interovac, kao što je sam Roberto Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo