NEMORALNA PONUDA /

Manchester City za Kaku daje 100 milijuna eura!

Image
Foto: AP Images

Bogati arapski vlasnici premierligaškog kluba samom igraču nude godišnju plaću od 16,5 milijuna eura.

14.1.2009.
12:48
AP Images
VOYO logo

Jesu li odbrojani Kakini dani u dresu Milana? Hoće li se ovih dana ispuniti želja najboljeg nogometaša svijeta iz 2007. godine da zaigra u engleskoj Premierligi? Ponuda ima, no poput prave bombe odjeknula je ona Manchester Cityja koji za Brazilčeve usluge na pet godina nudi ukupno 175 milijuna eura!

Bogati arapski vlasnici ponudili su Milanu 100 milijuna eura za otkup ugovora, a samom nogometašu tjednu plaću od 550.000 eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu s Eastlandsa se nadaju da će to biti dovoljan razlog da nogometaš godine za 2007. debitira u njihovu modrom dresu 28. siječnja, kada u prvenstvenom dvoboju momčad Marka Hughesa gostuje kod Newcastlea.

Četveročlanu delegaciju, koja je u Milano doputovala u utorak, predvodi izvršni direktor Gary Cook. Englezi su se sastali s vodećim operativcima talijanskog kluba, sportskim direktorom Ariedom Braidom i izvršnim dopredsjednikom Adrianom Gallianijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaka ima ugovor s Milanom do ljeta 2013. godine i zato je cijena odštete tako velika. Ovakvu će ponudu samo vodstvo talijanskog kluba teško odbiti, jer Kakina će vrijednost ubuduće samo padati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo