NASTAVAK SUDAČKE AGONIJE / Mamić: To su razbojnici

Izvršni odbor HNS-a nije donio odluku o stranim sucima za predstojeći derbi. Zdravko Mamić demonstrativno napustio dvoranu, pa umjesto prema izlazu krenu prems WC-u.

27.4.2009.
15:37
VOYO logo

Odluka o zahtjevu Dinama za inozemnim sucima za utakmice Hajduka i Dinama nije donešena jer je na sjednici Izvršnog odbora HNS-a nedostajalo kvoruma. Odluka o sucima bit će donešena na sljedećoj sjednici Izvršnog odbora, čiji je termin zasad nepoznat.

Prema riječima glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića, na sjednici se okupilo rekordno malo članova, a protestnim izlaskom sa sjednice Zdravka Mamića, te Ivana Brlekovića i Josipa Bartolića, u dvorani je ostalo manje od polovice članova, pa se nisu mogle donositi odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić napustio je sjednicu nakon priopćenja odluke Sudačke komisije HNS-a kojom se jednoglasno podržavaju domaći suci i odbija zahtjev za inozemnim sucima za tri utakmice Hajduka i Dinama.

"Sudačka komisija stopostotno podržava domaće, hrvatske suce, za koje odgovorno tvrdim da mogu suditi svaku utakmicu u Europi, pa tako i hrvatske derbije. U posljednjih nekoliko godina otišlo je 15-tak naših najboljih i najiskusnijih sudaca, ali su došli mladi, koji su izuzetno hrabri, kvalitetni i perspektivni, te su u potpunosti spremni prihvatiti odgovornost", kazao je predsjednik Sudačke komisije i član OI-a Stjepan Djedović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo