Poruka predsjedniku HNS-a / Mamić: Ne ode li Halilović na SP, Šuker mora dati ostavku

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

'Halilović bi trebao biti nositelj igre sljedećih 15 godina hrvatske reprezentacije', izjasnio se Mamić.

27.1.2014.
11:19
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamove pripreme bliže se kraju, a Zdravko Mamić prokomentirao je sva događanja u momčadi.

"Nažalost, ne mogu o pravom izgledu današnjeg Dinama govoriti iz nekoliko razloga. Ne sjećam se priprema u koje smo ušli s toliko problema. Nekoliko vitalnih igrača kao što su Brozović i Pivarić imaju neugodu s metatarzalnom kosti stopala, Šimunović i Husejinović su operirani, a ložu je ozlijedio Taravel na utakmici s Zürichom. Cleyton je u odnosu na druge igrače nedovoljno spreman, trebat će mu vremena da dođe na njihovu razinu", izjasnio se izvršni dopredsjednik 'Modrih', kojega veseli povećana količina rada u odnosu na bivše pripreme, a imaju dovoljno mladih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica da mi je brat trener donosi mi još veći strah i odgovornost. To je dodatni teret na našim leđima. Zoran je vrijedan i pošten dečko, okupio je oko sebe u stožeru respektabilan krug mladih i ambicioznih ljudi. Ovo što vidim, daje mi nadu za optimizam. Kad je uletio Zoran sa svojim ljudima u krizama, vidio se pomak", rekao je Mamić za Sportske novosti.

"Ako Halilović ne ode na Svjetsko prvenstvo, cijelo hrvatsko nogometno rukovodstvo na čelu s predsjednikom Šukerom treba podnijeti ostavku! Halilović bi trebao biti nositelj igre sljedećih 15 godina hrvatske reprezentacije. Ako on nema mjesta među 23 igrača u nacionalnoj vrsti, te se moguće odluči igrati za BiH, onda bi to bio ogroman udarac za hrvatski nogomet", dodao je Mamić referirajući se na priču o Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo