ČAČIĆ SAM SVOJ MAJSTOR / 'Mamić mi ne sastavlja momčad'

Trener Dinama Ante Čačić kazao je kako mu se izvršni predsjednik Mamić ne miješa u posao i vjeruje da to nije radio ni njegovim prethodnicima.

23.3.2012.
16:08
VOYO logo

Na press konferenciji uoči utakmice s Varaždinom trener Dinama Ante Čačić kazao je da nije čitao intervju s Igorom Bišćanom, ali je prihvatio savjet da ga pročita prije dolaska pred novinare.

Kazao je kako su za komentare zaslužni mediji, a o intervjuu misli da je sjajan kao da ga je i sam naručio te dodao: Već sam se očitovao oko našeg bivšeg kapetana i više se ne bih referirao na tu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan na utjecaj izvršnog predsjednika Zdravka Mamića pri sastavljanju momčadi Čačić je odgovorio: Otkad sam ja trener Dinama nije bio niti na jednom treningu. Jednom je bio, ali ne znam da li je bio na cijelom treningu. Ne mislite valjda da sebi on utvara da onda može on meni, i ne vjerujem da je ikome i prije mene slagao priču. Nitko živ se meni ne petlja oko močadi niti bi ja to dozvolio. Ja sam se rodio na asfaltu, to ne znači da sam dijete ulice i imam 59 godina i svoj put do ovdje sam kročio na jedan pošten i korektan  način radeći ovaj posao. Nema te sile koja me može mijenjati u mojim uvjerenjima i nahođenjima. Naravno da sam uvijek na dispoziciji politici kluba. Dosada nitko prema meni nije pokazao nikakav pritisak oko bilo kojih igrača. Ovo prije par dana je bila isključivo moja odluka, zaključio je Čačić.

Više pogledajte u prilogu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo