svjesni snage Olympiakosa / Mamić i Pivarić imaju plan: 'Vjerujemo u našu ekipu, pomrsit ćemo im račune'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

S veseljem čekaju utakmicu i žele pobijediti. 'Nadamo se da će sutra to izgledati dobro', nada se Mamić

19.10.2015.
13:34
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Uoči sutrašnje utakmice Dinama u Ligi prvaka, koju igraju protiv grčkog Olympiakosa, Zoran Mamić je poručio: "Izuzetno kvalitetan protivnik, to potvrđuju u prvenstvu i Ligi prvaka".

S veseljem čekaju utakmicu i žele pobijediti. "Nadamo se da će sutra to izgledati dobro", nada se Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo sreću da imamo Machada koji je igrao u Olympiakosu, pa smo skupili neke informacije. Ali najviše vjerujemo sami sebi i onome što mi vidimo", realan je trener Modrih.

Rekao je i kako zbog njihove kvalitete ne smiju juriti bezglavo i igrati kao u prvenstvu te priznao da očekuju dobar rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjesni smo njihove snage, ali nadam se da će sutra sva nepredvidljivost u nogometu doći do izražaja. Pobjeda bi bila iznenađenje, ali nije to nerealno, malo stativa, malo sreće i malo sudačka pogreska - i sve je moguće", kazao je Zoran Mamić.

S njim se slaže i Josip Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo protiv koga igramo i kako su dobri, besprijekorni su u prvenstvu. Vidimo kako igraju u Ligi prvaka i to će biti teška utakmica. Ja vjerujem u našu ekipu i da im možemo pomrsiti račune tako da ponovimo stil igre kao protiv Arsenala. Nadam se da će to biti jedna lijepa večer", optimističan je branič Dinama.

"Imam samopouzdanja nakon prošlih partija, ali za to sam dugo radio. U nogometu se ne zivi od jučer pa je sve to badava, sutra je nova utakmica, treba se potvrditi", iskren je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni su da je Olympiakos favorit, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek, kažu Modri.

Uz to su iz kluba potvrdili da je dogovor između klubova bio još prošli tjedan da zatvore tribinu za gostujuće navijače i to su, uz blagoslov UEFE i napravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosada je prodano 12-ak tisuća ulaznica, a nadaju se da će ih sutra planuti jos 3-4 tisuće kada bude ljepše vrijeme.

Inače, hrvatski nogometni prvak kroz povijest je odigrao sedam utakmica protiv grčkog velikana Olympiacosa pri čemu četiri službene i tri prijateljske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su upisali dvije pobjede, tri poraza i dva remija.

Maksimirsku utakmicu sudit će 43-godišnji Talijan Paolo Tagliavento, koji je u Zagrebu već sudio utakmicu Europske lige 2008.godine Dinamo – Sparta Prag (0-0) te čak triput dijelio pravdu na Dinamovim utakmica u kvalifikacijama ili grupnoj fazi Lige prvaka: 2009. Pjunik – Dinamo (0-0), 2012. Porto – Dinamo (3-0) i 2013. Austrija Beč – Dinamo (2-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvjerojatnija početna postava Dinama (4-3-3): Eduardo – Pinto, Goncalo, Taravel, Pivarić – Machado, Antolić, Rog – Fernandez, Soudani, Pjaca. 

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo