Uoči oproštajnog kola / Mamić: Halilović je dobio svoju kaznu koja će ostati među nama

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

'Neću odmarati igrače i igrat će najbolja moguća ekipa. Respektiramo ih, kvalitetni su i puno su napredovali, ali je vrijeme da ih maznemo', zaključio je Mamić.

11.12.2013.
14:20
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo sutra u posljednjem i ujedno oproštajnom šestom kolu UEFA lige dočekuje Ludogorec.

Utakmica neće imati veću važnost jer je bugarska momčad već osigurala prolazak, a momčad s Maksimira se jedino može boriti za euro koeficijent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna motivacija Modrima trebalo bi biti priznanje iz UEFA-e, po kojemu su proglašeni kao najbolja euromomčad prošloga tjedna zbog pobjede nad Hajdukom od 5:0.

Image
Foto: Facebook

Izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, oglasio se povodom ove pohvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Euro sezonu želimo završiti pobjedom. Naravno, rekli smo to i u proteklih 5 utakmica pa nam nije uspjelo, ali momčad je dobro raspoložena i imamo se pravo nadati", izjasnio se Mamić osvrnuvši se na sutrašnje izricanje kazne Josipu Šimuniću.

"On s time živi već 15-20 dana ali sutra ce biti spreman za utakmicu. Nismo Nostradamusi i nema smisla nagađati što će i kakva će biti kazna"", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažnjen je i Alen Halilović zbog bacanja rukavica nakon što je zamijenjen u ligaškoj utakmici protiv Osijeka.

"On je dobio svoju sankciju koja će ostati u svlačionici među nama. Važan nam je igrač i sutra će konkurirati za utakmicu", prokomentirao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurentan se pokazao i Ludogorec, koji je uvjerljivo osvojio prvo mjesto skupine, no za sutrašnju utakmicu trener Dinama ima planove pomrsiti im račune.

"Neću odmarati igrače i igrat će najbolja moguća ekipa. Respektiramo ih, kvalitetni su i puno su napredovali, ali je vrijeme da ih maznemo", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo