ZA NE POVJEROVATI / Makni se, čovječe! Ronaldo spriječio Baleov pogodak

Image
Foto: AP Images

Portugalac je u susretu protiv Osasune spriječio Velšanina u postizanju gola. Bale je gađao potpuno praznu mrežu, no Ronaldo se našao na putu lopti koja je, umjesto u mreži, završila pored vratnice.

10.1.2014.
10:10
AP Images
VOYO logo

Kada je ovoga ljeta Garteh Bale potpisao za Real najviše se pisalo o tome kako će se slagati na terenu s Cristianom Ronaldom. Stručnjaci su govorili da su njih dvojica preslični igrači, da je Velšanin biti prijetnja Portugalcu kojem se to neće nimalo svidjeti.

Obojica se se potrudila pokazati sumnjičavcima da to ipak neće biti slučaj. Postali su dobri suradnici na terenu i izvan njega, ali zagovornici spomenute 'teorije zavjere' sigurno su se dobro nasmijali na bizarnu situaciju koja se dogodila tijekom utakmice s Osasunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ronaldo je u 72. minuti susreta spriječio Balea da postigne pogodak. Velšanin je gađao potpuno praznu mrežu, no Portugalac se našao na putu lopti koja je, umjesto u mreži, završila u gol-autu.

Obojica su se uhvatila za glavu, no srećom, taj promašaj nije utjecao na konačan rezultat i sigurnu pobjedu Reala nad Osasunom (2:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo