'SREĆO, GDJE SI?' / Makedonci proklinju gredu i nogometnu pravdu

Image
Foto: PIXSELL

'Jedna greška odvela nas u poraz', donosi dnevnik Nova Makedonija, koja hvali igru svoje reprezentacije koja je većim dijelom utakmice bila ravnopravna, a u nekim trenucima i bolja od Hrvatske.

8.9.2012.
12:40
PIXSELL
VOYO logo

SKOPJE - Makedonski mediji veličaju hrabru igru makedonske nogometne reprezentacije u porazu protiv Hrvatske u Zagrebu (0:1) i tvrde da su Makedonci zaslužili ostati neporaženi na stadionu Maksimir.

"Jedna greška odvela nas u poraz", donosi dnevnik Nova Makedonija, koja hvali igru svoje reprezentacije koja je većim dijelom utakmice bila ravnopravna, a u nekim trenucima i bolja od Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, jedna pogreška u obrani u 69. minuti koštala nas je poraza, a naše vodstvo u prvom poluvremenu spriječila je greda", piše u tekstu Nove Makedonije, a njihov reporter tvrdi da je Makedonija zakinuta za čisti jedanaesterac nakon sraza StipePletikose i GoranaPandeva u 20. minuti.

"Makedonija poklekla pred Hrvatskom", piše Dnevnik, a u tekstu se navodi da su igrači ČedeJanevskog propustili puno prilika u prvom dijelu, da bi ih Hrvati kaznili u 69. minuti iz jedine prave akcije domaćina. Portal Makedonski sport ima tekst pod naslovom "Nema pravde! Srećo, gdje si?", u kojem, između ostaloga, stoji - "Kao da neka viša sila spriječava našu reprezentaciju da postigne nešto veliko, a na Maksimiru nije bilo nogometne pravde".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

List Utrinski vesnik u naslovu donosi "Makedonija nesretno poražena na Maksimiru", a u tekstu se žali za prilikama Makedonaca u prvom dijelu i gredi Gorana Pandeva u 41.minuti.

"Utakmicu je odlučio hrvatski džoker s klupe NikicaJelavić, a Makedonija je doživjela istu sudbinu kao i prije dvije godine, kada je također na startu kvalifikacija za EURO 2012 nesretno poražena od Slovačke s 1:0 golom u 90. minuti", piše Utrinski Vesnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo