ČUDESNI PORTUGALAC / Majstorija Ronalda u visokoj pobjedi Reala

Image
Foto: AP

Uspješna je bila i Valencia koja je na Mestalli pobijedila Sevilu 3:1. Strijelci za 'šišmiše' bili su Jonas (33, 77) i Ruiz (82), a za goste je pogodak zabio Gameira (52).

23.9.2013.
9:14
AP
VOYO logo

VALENCIA - U susretu petog kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na stadionu Santiago Bernabeu pobijedio Getafe 4-1, a hrvatski reprezentativac LukaModrić je u dresu 'Kraljevskog kluba' odigrao posljednjih 13 minuta.

Gosti su poveli golom AngelaLafite u petoj minuti, no domaćin je u nastavku utakmice postigao četiri gola i ostvario uvjerljivu pobjedu. Golove za Real zabili su Pepe (19), CristianoRonaldo (33-11m,90+3) i Isco (59). Posebno dojmljiv bio je drugi gol popularnog Portugalca. Ubacivanje Khedire Ronaldo je u mrežu Getafea proslijedio petom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješna je bila i Valencia koja je na Mestalli pobijedila Sevilu 3-1. Strijelci za 'šišmiše' bili su Jonas (33, 77) i Ruiz (82), a za goste je pogodak zabio Gameira (52). Hrvatski reprezentativac IvanRakitić igrao je cijeli susret za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Barcelona i Atletico Madrid sa po 15 bodova, dok je Real treći sa 13 bodova. Sevilla je posljednja s dva osvojena boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo