EKSKLUZIVNA SNIMKA /

Majstor Mamić 'u akciji' među političarima

Izvršni predsjednik Dinama iskoristio je dodjelu nagrada za najbolje sportaše grada Zagreba kako bi se družio sa sportskim djelatnicima, ali još više s političarima. Jedan od njih ga je posebno zanimao, a Mamićev nastup snimila je kamera RTL-a.

7.2.2012.
17:30
VOYO logo

Zdravko Mamić stigao je odlično raspoložen na dodjelu nagrada Zagrebačkog športskog saveza u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinki. Uoči same svečanosti 'priveo' je na razgovor dopredsjednika HAVK Mladost Boška Lozicu i rekao mu u lice kako nije normalno da Dinamo, unatoč dvostrukoj kruni i igranju u Ligi prvaka, nije najbolja momčad Zagreba.

Potom se Maminjo bacio u 'političku akciju' i pristupio Davoru Bernardiću, trenutno najjače čovjeku zagrebačkog SDP-a koji je programiran da bude nasljednik gradonačelnika Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su bile prisutne kamere, Dinamov gazda se nije dao smesti. Ionako je to okruženje u kojem se najbolje osjeća iako već dva mjeseca ne daje izjave, a razgovor je, uz možda manja odstupanja zbog velike buke - tekao otprilike ovako:

Mamić: Znam da ti nije ugodno da te slikaju sa mnom, ali ja moram iskoristiti priliku. Reci mi, ali iskreno, koji je način da ja dođem do tebe da me ti primiš?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardić: Mogu te primiti gore, naravno, u skupštini Grada.

Mamić: 'Oćeš da napišem dopis klupski? Ne, ne, mene samo zanima koji je način da ja dođem do tebe, da porazgovaramo kao ljudi, ipak živimo u istom gradu, možemo si reći sve u lice...

Bernardić: Ne, ne nema problema. Gle, pazi, ja ću vidjeti, najbolje bi... Ne bi bilo loše dopis.

Mamić: Nikakav problem, da ne bih ja ovako...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardić: Dopis, pa se vidimo gore. Ne, ne, ne, nema problema...

Mamić: Budem ti ja rekao kad se mi vidimo, hvala ti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Mamić 'užicao' sastanak kod Bernardića možete pogledati na RTL-ovoj snimci.

Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo