POPIS 15 NAJBOLJIH / Luka nije uspio ući među najbolje veznjake svijeta

Image
Foto: AP Images

Na popisu su po tri igrača Barcelone, Reala i Bayerna, a ušao je i Modrićev suigrač Isco, koji ima daleko manju minutažu od Luke.

6.12.2013.
16:01
AP Images
VOYO logo

Međunarodni nogometni savez (FIFA) i Međunarodno udruženje profesionalnih nogometaša (FIFPro) objavili su danas popis od 15 veznih nogometaša koji konkuriraju za idealnu momčad svijeta, a na tom popisu nema veznjaka hrvatske reprezentacije i Real Madrida Luke Modrića.

Na popisu su po tri igrača Barcelone, Reala i Bayerna, a ušao je i Modrićev suigrač Isco, koji ima daleko manju minutažu od Luke. Popis je sastavljen temeljem glasovanja oko 50.000 profesionalnih nogometaša širom svijeta, a u prošle dvije godine od veznjaka su u idealnu momčad ulazili samo Iniesta, Xabi Alonso i Xavi.

Momčad godine će biti poznata 13. siječnja na FIFA gala-večeri u Zuerichu.

POPIS VEZNJAKA:

Xabi Alonso (Real Madrid), Gareth Bale (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Steven Gerrard (Liverpool), Andres Iniesta (Barcelona), Isco (Real Madrid), Mesut Özil (Arsenal), Andrea Pirlo (Juventus), Marco Reus (Borussia Dortmund), Franck Ribery (Bayern), Arjen Robben (Bayern), Bastian Schweinsteiger (Bayern), Yaya Toure (Manchester City), Arturo Vidal (Juventus), Xavi (Barcelona)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo