čudesna pobjeda / Ludnica u Međugorju: Marinov se trijumf slavio do dugo u noć!

Marin Čilić sinoć je u finalu US Opena 'pomeo' Japanca Keija Nishikorija i u prvom finalu uspio osvojiti svoj prvi Grand Slam naslov. Slavila je cijela Hrvatska, no posebna je atmosfera bila u njegovom Međugorju, posebice u domu Čilićevih, gdje su brojni okupljeni prijatelji i obitelj do kasno u noć slavili Marinov trijumf!

9.9.2014.
18:55
VOYO logo

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića brojni navijači su ispratili najboljeg hrvatskog tenisača MarinaČilića do najvećeg uspjeha karijere - osvajanja US Opena!

No, posebna je atmosfera bila u njegovom Međugorju, posebice u domu Čilićevih, u kojem se okupio velik broj rodbine i prijatelja koji su Marinov trijumf slavili do dugo u noć!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marinov otac Zdenko tvrdi kako sumnji u pobjedu Marina - uopće nije bilo.

''Pred kraj je bilo i suza, jer vidjeli smo da je to to. Ma čujte, od samog početka smo vidjeli da je to to, da je Marin unutra, da je koncentriran, znali smo da će dobro završiti'', kaže Zdenko i dodaje: ''Mislim da mu sad nema kraja, pokazao je da je sami vrh svjetskog tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunac slavlja počeo je neko vrijeme nakon završetka meča. Dio Međugoraca došao pred dom Čilićevih, a Marinov brat Vinko spremno ih je dočekao, a Marinova majka Koviljka pozvala nas je u kuću i pokazala nam njegovu posljednju poruku prije meča.

Na pitanje što će reći sinu nakon ovakvog uspjeha, Koviljka kaže: ''A ništa šta mu imam reći? Kod nas nema puno nekog pretjerivanja i izvijanja, zna on što mi osjećamo!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o slavlju u Međugorju - pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo