HOFFENHEIM IZGUBIO DERBI / Luca Toni donio pobjedu Bayernu

Image

Pobjednički pogodak muenchenski napadač postigao je u drugoj minuti sudačke nadoknade.

5.12.2008.
21:59
VOYO logo

Hoffenheim ipak nije uspio! U derbiju 16. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je u Muenchenu 2-1 svladao Hoffenheim.  Veliko iznenađenje Bundeslige pokleknulo je pogotkom Talijana Luce Tonija u drugoj minuti sučeve nadoknade.  A tek sekunde dijelile su novajliju u ligi da Allianz Arenu napusti neporažen.

Hoffenheim je u 49. minuti u vodstvo doveo  bosanski napadač Vedad Ibišević. Sjajnom strijelcu ovo je već 18 pogodak u sezoni. Navijače Bayerna zagrijao je Lahm pogotkom jedanaest minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku su obje momčadi imali "zicere", a u promašajima su se istakli Miroslav Klose s jedne i Sejad Salihović s druge strane. I kada se činilo da će derbi završiti bez pobjednika, pogriješio je obrambeni igrač Hoffenheima koji loptu izbija do Luce Tonija a ovaj s vrha šesnaesterca matira gostujućeg vratara. Bio je to osmi pogodak Talijana za veliko slavlje Bavaraca.

  Sada su Hoffenheim i Bayern izjednačeni na vrhu s 34 boda, slijede Hertha s 30, Bayer s 28, HSV s 27 bodova ali i utakmicom manje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo